TOFU tečaj

Tofu je namirnica koja je savršena za sve one koje se vole igrati u kuhinji. Savršen je za sve one koji vole uvijek dodati nešto svoje, koji uvijek vole iskoristiti recept samo kao podlogu za njihovu igru dok pripremaju obrok.

Tofu je kao slikarsko platno. Na početku prazno, a na kraju se pretvara u umjetničko djelo. Umjetničko djelo koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a onome tko ga je napravio je to nešto jednostavno. Nešto što tu osobu zabavlja, opušta, veseli i raduje.

Ako si ti ta osoba kojoj je kuhanje zabava ili želiš da ti postane, ako si ti osoba koja bi kuhanje htjela gledati kao stvaranje, kao kreiranje, kao slobodni izraz svega što znaš i onoga što želiš naučiti, onda je za tebe ovaj tečaj.

U ovom tečaju saznat ćeš što je tofu, te kako ga najjednostavnije pripremati. Nakon toga, bacit ćeš se u izradu pet recepata kojima možeš oduševiti sebe, a i druge. Svaki recept će zahtijevati od tebe neko novo znanje, no ne brini, sve je objašnjeno u videu. Ono što nije objašnjeno u videu, nalazi se u pisanom obliku. Tako da ga uvijek možeš pogledati ponovo ili možeš ga čitati kad god poželiš.

U tečaju te čeka:

  • 5 video lekcija;
  • 7 recepata;
  • 5 pdf dokumenata koji prate svaki video

Cijena tečaja je 240 kuna.

Možeš platiti putem bankovne kartice ili putem PayPal-a (cijena je 30 eura).

Na linku ispod možeš naručiti svoj tečaj.

I da, svatko od nas se može zabavljati i svatko od nas može biti umjetnik u svojoj kuhinji. Ono što možeš uvijek napraviti kako bi se to ostvarilo je da možeš uživati u svakom procesu pripreme svakog obroka. Nakon ovog tečaja, uživat ćeš i u pripremi tofua. I pritom se zabavljati. 🙂