Plant – based jela u tvojem domu

Svaki dan možemo nešto promijeniti. Samo mala promjena može sutra dovesti do novog načina života, do novog načina djelovanja, do novog načina razmišljanja. Za to ti ponekad nije potrebno niti poduzimati akcije u kojima ćeš morat nešto žrtvovati ili u kojima ćeš morati nešto radikalno mijenjati.

Ono što može biti dio tvoje svakodnevice su plant – based jela. Jela koja će te oduševiti okusom, strukturom, zanimljivošću izgledom. Ta jela mogu biti dio tvoje svakodnevice ako želiš uvesti nešto novo u svoju prehranu, a taj novitet sutra može biti tvoja stalna svakodnevica.

Upravo zato, želim unijeti plant – based jela u tvoj dom. Jela koje i sam radim sebi doma, jela koja su dio moje prehrane i na kojima svakako održavam svoju prehranu raznolikom, zanimljivom, zabavnom i jednostavnom. I sad je došlo vrijeme da ta jela podijelim s tobom.

Krećem iz kućne radinosti, iz uvjeta u kojima sam sebi kuham. Tu smatram da sve počinje, da se ipak doma najbolje osjećaš, da dom ima najmoćniju energiju koja se prelije u hranu. Dva puta tjedno (četvrtkom i petkom) moći ćeš preuzeti neka od jela koja će se nalaziti u tjednoj ponudi.

Na svakom jelu bit će naznačeno koji su sastojci, kako se priprema te koliko dugo može biti neiskorišteno. Ako želiš da neka od tih jela postanu dio tvoje svakodnevice, prijavi se na sljedećem linku i ostavi svoj mail kako bi ti jednom tjedno dolazile ponude za narudžbu jela.

Dotad, pogledaj koja su neka od jela koja će se nalaziti u tjednoj ponudi, te koji će biti uvjeti za preuzimanje, kao i za narudžbu.