Online radionice

Kuhanje je stvaranje. Kreiranje novih okusa, mirisa i struktura. Razumijevanje procesa i uživanje u rezultatu.

Ono što veseli u kuhanju je to što sami možemo odrediti kako će svako jelo izgledati, kakav okus će imati, kakva struktura će prevladavati te kakvi mirisi će zavladati u kuhinji. Sami možemo stvoriti što god želimo.

Ono što je bitno za stvaranje svakog jela je osjećaj sigurnosti i samopouzdanja, te razumijevanje namirnica i procesa. Iz te sigurnosti da znamo što radimo, zašto radimo te gdje nas sve to vodi proizlazi i kreativnost. Kreativnost koja nas dovodi do lakoće kreiranja novih recepata, novih kombinacija, novih jela i novih trenutaka uživanja u onome što smo kuhali.

Tu sigurnost i samopouzdanje uskoro možeš steći i na online radionicama.

Iz svog doma moći ćeš sudjelovati u online radionicama plant – based kuhanja gdje će se naglasak stavljati na to kako i zašto kombinirati namirnice u obrocima, koje začine koristiti kako bi svako jelo bilo točno kakvo želiš te kako ćeš lakoćom moći i sam smisliti novi recept i onda kad ti se čini da nemaš ideju.

Na online radionici moći ćemo ili kuhati zajedno ili ćeš moći pogledati kako ja to radim, pa sam isprobaš kad si spreman za to. Isto tako, moći ćeš postaviti bilo koje pitanje u bilo kojem trenutku. Svi sastojci, recepti te proces pripreme će te dočekati na mailu.

Sve što trebaš napraviti je u tom trenutku biti prisutan i zabaviti se. Gledajući ili kuhajući. I to možeš napraviti gdje god se nalaziš.

Online radionica će se održavati vikendom u jutarnjim ili popodnevnim satima kako bi taj obrok mogao odmah iskoristiti ili za ručak ili za večeru, te će trajati između 2 i 3 sata putem Zooma ili Facebook grupe.

Na radionicama će se obrađivati teme poput: brza jela iz woka, začinjavanje hrane, korištenje noža u plant – based prehrani, variva i složenci, juhe..

Krećemo krajem ožujka, a ako si zainteresiran/a za online radionicu, ostavi svoj mail kako bi mogao prvi saznati sve detalje.