Online programi

_________

PLANT – BASED LJETO

sa pogledom u zimu

Program koji se sastoji od 12 video recepata u kojem detaljno te vodim kroz proces pripreme svakog od jela. Uz svaki video čeka te i pisani recept kako bi ti bilo što jednostavnije pratiti sve upute. Neka od jela su veganski ramen, juha od graška sa katsu tofuom, zatim cimet rolice, pa i usoljeni bademi.

Isto tako, u ovom programu čeka te i dio koji nije vezan uz samo kuhanje, odnosno dio programa koji sam osmislio, a vjerujem da svakome može biti od koristi. Riječ je o dijelu programa u kojem kroz pitanja možeš doći do odgovora što ti je zaista važno u samom obroku, što želiš kad želiš promijeniti prehranu i slično. Ovakva pitanja uvelike pomažu, mene su zaista doveli do održive prehrane i zaista osvještavanju i lakoći predanosti ovoj prehrani. Neke od tema su ‘Organizacija kupovine’, ‘Obitelj i zajednica u prehrani’, ‘Vrijeme kuhanja’.

Cijena ovog programa je 45 eura.

Da sumiram, u programu ‘Plant – based ljeto sa pogledom u zimu‘ čeka te:

 • 12 videa pripreme jela
 • 12 pripadajućih recepata;
 • 5 videa sa pitanjima o prehrani;
 • savjeti o začinjavanju hrane, kao i o uštedi vremena kuhanja;
 • i još mnogo toga.

Pristup programu je neograničen nakon uplate i dobivanju pristupa istom. Može se kupiti i za nekog drugog, no nije prenosiv na drugu osobu.

_________

SVEČANI PLANT – BASED

zimska varijanta

U ovom programu čeka te element profinjenosti i elegancije. Naime, svako jelo konzumiramo i drugim osjetilima, pa tako i svako jelo treba biti lijepo. Odnosno, svatko tko ga proba, na kraju će se i sjećati kako je to jelo izgledalo, no to ne oduzima moć samom okusu i strukturi jela. U ovom programu čeka te 10 video lekcija uz pripadajuće recepte. Neka od jela su pastirska pita, poširana kruška sa šlagom.

Uz ovaj program, kao i uz svaki drugi te čekaju i Plant – based kuharica sa 76 recepata, kao i TOFU tečaj sa 6 video lekcija o pripremi tofua. U kuharici ćeš pronaći ideje za doručke, glavna jela, kao i za deserte. TOFU tečaj je tu da razumiješ što je tofu, kako ga najbolje pripremiti, kako pristupiti njemu, te kroz 6 recepata naučiti što sve možeš s njim.

Cijena ovog programa je 33 eura.

Da sumiram, u programu ‘Svečani plant – based’ čeka te:

 • 10 videa pripreme jela
 • 10 pripadajućih recepata;
 • Plant – based kuharica sa 76 recepata;
 • TOFU tečaj sa 6 video lekcija o pripremi tofua;
 • i još mnogo toga.

Pristup programu je neograničen nakon uplate i dobivanju pristupa istom. Može se kupiti i za nekog drugog, no nije prenosiv na drugu osobu.

_________

TOFU TEČAJ

osnovni tečaj

Tofu je jedna od meni najdražih namirnica, primarno zbog svoje raznovrsnosti i mogućnosti koju pruža. To što je sam po sebi bez okusa – je izvrsna vijest za svakog od nas. Ta činjenica nam daje nebrojeno mnogo mogućnosti, da oslobodimo svoju kreativnost i raznovrsnost.

U ovom programu čeka te 6 video lekcija o pripremi tofua, mariniranju, kao i spajanju tofua sa začinima i sa ostalim namirnicama. Uz svaki video, čeka te i recept sa pisanim uputama, kako bi ti bilo jednostavnije pratiti video. Isto tako, čekaju te i savjeti gdje kupiti koji tofu, što sve možeš s njim i kako ga možeš lako uvrstiti u svoju prehranu.

Cijena ovog programa je 19 eura.

Da sumiram, u programu ‘TOFU tečaj’ čeka te:

 • 6 videa pripreme jela sa tofuom;
 • 6 pripadajućih recepata;
 • savjeti o mariniranju, začinjavanju, kao i vrstama tofua.

Pristup programu je neograničen nakon uplate i dobivanju pristupa istom. Može se kupiti i za nekog drugog, no nije prenosiv na drugu osobu.

_________